Taming Fluid 2TAMING Fluid

Behandling som är  speciellt framtagen för att avlägsna frizz, kontrollerar och hantera alla hårtyper, både naturliga och behandlade. Det ger skimrande och mjukheten i håret, återställa från insidan av hårfibrerna. Endast för professionellt bruk.

Aktiva beståndsdelar:
FISION KERA VEG: Veg Keratin. En aminosyrakomplex, som härrör från vete och soja, som perfekt reproducerar de traditionella djur keratin huvuddrag.
Glyoxylsyra: utlöser produktens riktade åtgärder. Det interagerar med det för hår naturliga aminosyror, modifiera dess struktur utan att förändra det negativt. Håret blir synbart återställt, förstärkt och full av liv.
Silkesproteiner: med fuktgivande, film och konditionerade egenskaper.

Användarinstruktioner:
10 enkla steg för sensationella resultat:

1. DIAGNOS: kontrollera håret status, naturligt  eller behandlat, och dess integritet.
2. TVÄTT: tillämpa Treat Schampoo 1 på vått hår och massera försiktigt. Upprepa processen åtminstone två gånger.
3. TORKNING kamma håret och föna det, helt eller delvis, med hjälp av en hårtork beroende på hårtyp: torrt naturligt hår 100% och torr behandlat eller skadat hår 80%.
4. BEHANDLING: tillför ca.. 50 – 100 g av produkten, beroende på hårtyp och kvantitet. Dela upp håret i 4 delar. Använd engångshandskar och tillämpa Taming Fluid 2 Lock, lås med en pensel; massera in för att underlätta penetrering. Fördela längs längderna och topparna med hjälp av en bred tandad kam; inte lämplig för hårbotten.
5. VILOTID: täck med en speciell värme-huv och låt håret vila i 20 – 25 minuter.
6.TORKNING: ingen sköljning, torka med hjälp av en hårtork och platt borste.
7. UTRÄTNING: ta tunna hårlängder cirka 0,5 cm tjocka, och med utgångspunkt från rötterna, släta ut dem 8 – 10 gånger och använd en förvärmd plattång med ca:200-220 ° C. På naturligt hår, appliceras plattången flera gånger. På skadat hår, värmen får inte överstiger 200 ° C.
8. SKÖLJNING: efter att håret slätats ut, skölj håret noggrant i rikligt med vatten. Om det är nödvändigt, använda α-Keratin Maintaining Shampoo.
9. KONDITIONERING: tillämpa Conditioning Mask 3. Låt den vila i tre till fem minuter, skölj noggrant. För att fräscha upp färgen, rekommenderar vi toning av håret med CC Color Charge i lämplig nyans, i stället för den Conditioning Mask 3.
10. Torkning: torrt med en hårtork

Förpackning: 500 ml
pH: 1.5 – 2
Art.nr: 72701

För offertförfrågan ring: 0723-951208 (andra språk)