ONcare SCALP DEFENSE – Mjällreducerande behandling

erbjuder en komplett rad specifika behandlingar för att motverka, lugna, syrgöra och planera hårbotten och återbalansera hudfunktionerna.

För hårbottenvård

ONcare SCALP DEFENSE-linjen har utvecklat en specifik lösning för varje hudanomali: Torr och sårig hårbotten. Mjällkontroll tar bort mjällöverskott, återställer den naturliga balansen i mikrobiell, lindrar kliande sensationellt tack vare verkan av Piroctone Olamine, Defensil och Copaiba Oil. Fet hårbotten. Tar bort överskott av sabum och föroreningar, kontrollerar och balanserar produktionssebum, skyddar och förstärker kutanbarriären tack vare verkan från Tiolisina complex 30, Copaiba oil, Defensil. Känslig hårbotten. Lenitive lindrar och jämnar upp irritationer i hårbotten, avkalkar hårbotten, återställer fysiologisk hydrolipidjämvikt tack vare solrosekstrakt, kamomill och bisabolol. Friskhet börjar från hårbotten. En frisk hårbotten är nyckeln till vackert hår.

Skonsamma behandlingar för hårbottenvård

Tack vare den kombinerade verkan av Arnica Calendula och andra ädla naturliga oljor skyddar, lugnar och rensar huden väsentligt förbättrar dess naturliga fysiologiska balans och ger en omedelbar känsla av välbefinnande.

Aktiva beståndsdelar: Arnica: med fuktgivande och tonande egenskaper Ringblomma: ger lindring och mjukgör.

Användarinstruktioner: Som en schampo-behandling ska du applicera direkt på huden och massera försiktigt. Låt stå i 2-3 minuter och fortsätt sedan med det mest lämpliga schampot till den avvikelse som ska behandlas. Det kan också användas som en ledig behandling för att fukta och mjukgöra torr hud genom att applicera en liten mängd på de drabbade områdena.

Förpackning: 50 ml.

Art.nr: 76568

För offertförfrågan ring: 0723-951208 (andra språk)