PlayPause
Shadow
Slider

Professionella hårvårdsprodukter för frisörer sedan 1982

Företaget definierar produktionscykeln med kunderna i varje skede i tillverkningen:
Från formler för att produktionsmetoder, lagstiftningsaspekter, förpackning och logistik.
De tjänster som erbjuds av Tricobiotos finns med full service, på underentreprenadsnivå eller av större volymer.Produktionsfilosofi

Om oss

Forskning & UtvecklingTricobiotos Academy

Ett speciella område för yrkesutbildning av frisörer som kombinerar kreativitet, design, innovation och forskning. I linje med ledande internationella trender erbjuder Academy en miljö som främjar idéer och ger mycket motiverade erbjudanden till frisörer som vill uppdatera sig som ett sådant kreativt yrke kräver. Utbildningsverksamhet behandlar teman kopplade till teknik och stilfrågor och erbjuder möjligheter för kontinuerlig uppdatering av försäljningschefer, distributörer, utländska partner samt italienska och utländska frisörer. Varje år drar Tricobiotos Academy upp riktlinjer och inriktningar kring styling, mode och trender.

Tricobiotos Academy är det speciella området dedikerat professionell träning av frisörer som kombinerar kreativitet, design, innovation och forskning. I takt med ledande internationella trender erbjuder akademin en miljö som främjar idéer och är mycket motiverande och erbjuder frisörer alla uppdateringar som ett sådant kreativt yrke kräver. Utbildningsverksamheten behandlar teman kopplade till tekniska och stilistiska frågor och erbjuder möjligheter till ständiga uppdateringar för säljare, distributörer, utländska partners och italienska samt utländska frisörer. Varje år utarbetar Tricobiotos Akademin riktlinjer och nya anvisningar om frisyrer och trender.

Kreativt team

Ett framgångsrikt kreativt team är resultatet av en positiv allians bland professionella med kompetens inom styling, mode och fotografering, som alltid söker nya utmanande och spännande möjligheter.
Utbildningsgruppen deltar i de mest avancerade och berömda evenemangen på nationell och internationell nivå för att få nya inspirationer och idéer anpassade till lokala behov runt om i världen.

Bli en Tricobiotos-modell

Vill du vara modell för Tricobiotos Academy?
Tricobiotos söker alltid efter unga modeller som vill ändra sitt utseende gratis.
Om du är mellan 18 och 30 år, kontakta oss och låt vårt kreativa team förvandla din image!


KONTAKTA OSS

World Map